Ask Gabi Badaluta

#ASKGABIBADALUTA

Pe aceasta pagina ai posibilitatea de a pune intrebari directe psihologului Gabi Badaluta.

Raspunsurile la intrebarile tale iti vor fi oferite direct de catre Gabi fie printr-un video dedicat, fie printr-un raspuns text atasat intrebarii tale.

Daca vrei sa afli cauza emotionala din spatele bolii sau a problemei tale, foloseste sectiunea de comentarii de mai jos si scrie intrebarile tale concrete pentru Gabi.

5 Comments

 1. Gabriela spune:

  Dna psiholog, ma bucur nespus pentru ca ne oferiti oportunitatea sa va intrebam in mod direct si sa ne raspundeti.
  Intrebarea mea ar fi urmatoarea: – Daca plecam de la ideea ca alergia la polen sau diferite alimente (de exemplu) este o afectiune (boala) psihosomatica 100% – CUM si DE CE se poate ca aceasta sa apara la copii mici a caror facultati mentale nu sunt dezvoltate si CUM, in acelasi context (copii mici) putem vindeca prin folosirea mijloacelor psihologice aceste afectiuni? Va multumesc frumos!

  • Emilia spune:

   In prezent am 54 de ani. Sufăr de insomnie și am exces de greutate de la vârsta de aprox 35 de ani. De asemenea am și depresie pe care o controlez cu anti depresive. Ce credeți că m-ar putea ajuta să-mi rezolv aceste probleme?
   Vă mulțumesc anticipat!
   ❤️ Emilia

 2. Andreea spune:

  -Am cistita. Am mai avut probleme si in adolescenta, iar acum a apărut iar. Pe lângă asta cred ca am răcit si la ovare.

  – am probleme cu unghiile incarnate.
  – dureri de stomac si arsuri de ani de zile.

  Mulțumesc!

 3. Denisa spune:

  Buna ziua ! Încă din copilărie pot spune ca am fost văzută de către cei din jur ca o fire foarte sensibilă însă uitându ma in spate consider ca am fost puternica înfruntând anumite probleme din familie , acum la vârsta adolescentei (am 18 ani) ma bucur de rezultate școlare foarte bune însă nu am încredere in mine și acest lucru nu e înțeles de cei din jur , unii cred ( profesori , părinți ) ca ma alint și ca de fapt eu le știu pe toate , însă eu chiar nu am încredere in mine , am avut și atacuri de panica dupa moartea unei prietene in clasa a 5 a și arunci rezultatele școlare nu au fost afectate , însă eu nu ma simt încrezătoare și mi e teama de eșec și de faptul ca nu voi intra unde îmi doresc cel mai mult , la medicina . Cum as putea sa mi înfrunt cu adevărat aceasta problema ? Multumesc , îmi pare rău ca nu am fost foarte exactă .

 4. Simona spune:

  Buna vroiam sa intreb atacurile de panica cărui fapt se datorează ? Dereglările hormonale și menopauza precoce la 41 de ani ?multimesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *