Harta Vindecarii

Despre Harta Vindecarii

“Harta Vindecării” este o carte care răspunde nevoilor de a afla „DE CE”, de unde vin bolile, tulburarile si afectiunile noastre, de ce anumite lucruri se repeta atat de evident in viata noastra, de ce intalnim mereu acelasi tipar de oameni in viata noastra, de ce facem accidente si cat la suta din ceea ce ni se intampla este o coincidenta sau o pura sincronizare.

Mai mult decât atât, “Harta Vindecării” este o carte despre constientizarea rădăcinilor emoționale ale bolilor și problemelor noastre de sanatate, atat fizice cat si mentale.

Găsim bio-logica din spatele repetiției anumitor evenimente in viata noastra, psihogenealogie si resurse pentru vindecare.

Cuprins

Cuprins

Gasesti mai multe informatii in
"Harta Vindecarii"


Cumpara Cartea Aici - 55 Lei

7 Comments

 1. Simona Mihalik spune:

  Dragă om frumos, te afli în căutarea unei cărți magice care să îți schimbe viața? Crezi, în primul rând, că o carte îți poate schimba viața? E posibil oare să pocnim așa din degete și să devenim peste noapte o altă persoană? Hmm, sunt întrebări pe care cu siguranță ni le-am pus mulți dintre noi măcar o dată în viață.?
  Dacă și ție ți-au trecut acestea prin cap, înseamnă că îți dorești să evoluezi, iar acesta este cel mai important lucru! Rămâne însă să vedem dacă e chiar așa de simpu ?… Viața ne oferă însă suficient timp și destule ocazii pentru a găsi acest răspuns mai devreme sau mai târziu ?.
  Un prilej bun de a găsi rezolvare la aceste frământări îl reprezintă cartea Harta Vindecării, scrisă de Gabriela Bădăluță. Despre această carte am ales să îți vorbesc astăzi. De fapt, voi vorbi despre magia de a privi diferit boala și viața prin intelegerea modului în care funcționăm, a surselor emoțiilor noastre și despre multe alte magii ale realității tale și a mele.
  Dacă ți-aș spune că aceste magii au devenit astăzi știință? ? Cum ți se pare? Îngăduie-mi să îți povestesc câte ceva din ceea ce am citit, din ce m-a impresionat și despre cum m-au ajutat acestea.
  În percepția mea, cartea Harta vindecării reprezintă un ghid care te ajută să te cunoști din punct de vedere psiho-bio-somatic. Cu alte cuvinte, este drumul către tine însuți. Tot ce ai nevoie să înțelegi de unde să începi pentru a-ți îmbunătăți viața și a contribui la însănătoșirea ta e descris și explicat în conceptele și exemplele acestei cărți.
  Cartea este structurată în 3 părți care te vor ajuta de fapt să înțelegi multe lucruri pentru care nu credeai că există o explicație:
  Partea 1: Cine ești? Cine ești tu, de fapt?
  Aici ne este prezentată bio-logica și multe din conceptele ei, care ne vor ajuta să întelegem cum funcționează subconștientul și în ce fel ne influențează el viața și sănătatea. Acest capitol ne va arăta magic cine și ce anume ne scrie povestea vieții noastre, care este scopul vieții noastre și cine l-a stabilit, cum ne influențează viața psihogenealogia și secretele din arborele nostru de familie și cui îi suntem loiali.
  Pare interesant? Ce zici, ai vrea să știi toate aceste lucruri despre tine? ?
  Partea a 2-a: Psihologia conflictelor emoționale în biologie
  Am aflat deja că boala este consecința traiului în conflict și stres. Dar această parte a cărții vine să ne explice ce este conflictul și cum îl putem preveni și elimina. Totodată, aflăm care este semnificația “experienței trăite”, când moartea are un scop nobil, care este rădăcina emoțională a bolilor noastre (de exemplu, ce este depresia și cine suferă de ea). Acestea și multe altele te așteaptă să le descoperi și să le înțelegi pentru ca viața ta să se bucure de libertate și sănătate.
  Partea a 3-a: Vindecarea
  Ce este vindecarea? Gabriela ne învață că tehnicile care ne ajută în acest proces de evoluție, cunoaștere de sine și insănătoșire sunt acceptarea, iertarea, recunoștința, rugăciunea, iubirea și altele. Mai mult, ea ne arată o metodă prin care să ne ajutăm copiii să se elibereze de emoțiile ce nu le aparțin și să le oferim șansa la o viață mai bună.
  Motivant, nu? ? Sunt multe răspunsuri la întrebări despre viață, împlinire, fericire, sănăte și evoluție pe care le putem găsi în această carte.
  Scrisă într-un limbaj foarte accesibil, pe înțelesul nostru al tuturor, dar provocator, în același timp, prin întrebările pe care le ridică, această carte mi-a stârnit curiozitatea și m-a motivat să citesc și să mă întreb ”când în viața mea am trăit ceva similar?”… Am avut multe aha-uri în timpul lecturii și am conștientizat foarte multe lucruri. M-am regăsit în multe din trăirile altor oameni prezentate de Gabriela în carte.
  Deși cunoșteam unele concepte de la cursurile la care am participat, cartea mi-a fost de un real folos: am reușit să aprofundez ceea ce știam deja și am învățat lucruri noi. Cu cartea în mână și luând notițe, am început din nou ”lucrul cu mine”. Recomand tuturor − chiar și celor care cunosc conceptele prezentate − să citească această carte în tihnă, cu ceionul în mână, reușind astfel să înțeleagă ce evenimente trăiesc și de ce, ce evenimente se repetă în viață și − foarte important − care sunt evenimentele care nu le aparțin ?. Cartea se adresează și celor care lucrează deja cu aceste concepte pentru că modul prin care Gabriela ne ghidează prin partea teoretică, prin care structurează informațiile și ne oferă explicații practice (inclusiv cazuistica realizată de însăși autoarea) te pot ajuta în munca cu clienții tăi.
  Gabriela dragă, îți multumesc pentru această carte! Știu că în spatele acestor rânduri și a două coperți frumoase stă multă muncă și dedicare. Apreciez mult efortul, sacrificiul și devotamentul tău adus în slujba sănătății și evoluției umane. Recunoștință pentru tot!
  Să fiți binecuvântați, sănătoși și să aveți parte de tot ce e bun!

 2. Codruta spune:

  Buna ziua mar interesa cartea cit costa

 3. Bogdanovici Iuliana spune:

  Buna GABRIELA,
  As dori și eu sa comand cartea Harta vindecării.

 4. Valentina spune:

  Bună!
  As vrea sa știu cum pot sa îmi ajut copilul sa nu mai facă convulsii.
  Mulțumesc, seara buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *